Известие

Collapse
No announcement yet.

Свещи Golden Lodge боклук

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Свещи Golden Lodge боклук

Колеги искам да споделя с вас горчив опит от тези отвратителни свещти.Неприятностите създадени от тях са описани в темета гаснене при студен двиг.
    Оказа се че свещи Golden Lodge на 5хил.км.през почти цялото време на студен двиг.не им се работи,а при развиване и проверка са черни като негри и осемте.След тяхната подмяна вече мотора пее и не го мързи като е студен на празен ход(и цвета им не е черен на следващите свещи).
    Alfa Romeo 155,1.8ts,8v
    Alfa Romeo 159 1.9JTDM 16V,06

А с какви свещи ги подмени? И откъде?
    Alfa Romeo 155 1.8TS 96 климатроник

Comment

Понеже много хора из форума ги плюят искам да попитам за модела GOLDEN LODGE 25HLD ли става въпрос или по-принцип? Аз карам вече 10 хил. с GOLDEN LODGE 25HLD 4 (4 електродните) и нямам забележки
      75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
      155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
      FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
      Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Първоначално публикувано от TRENDi
        Понеже много хора из форума ги плюят искам да попитам за модела GOLDEN LODGE 25HLD ли става въпрос или по-принцип? Аз карам вече 10 хил. с GOLDEN LODGE 25HLD 4 (4 електродните) и нямам забележки
        И аз нямах забележки точно 10 000км... след това
        Alfa Romeo 155 1.8TS
        Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Все пак за 4 електродните ли става въпрос, за да знам дали да се готвя за смяна с Denso?
          75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
          155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
          FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
          Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Първоначално публикувано от TRENDi
            Все пак за 4 електродните ли става въпрос, за да знам дали да се готвя за смяна с Denso?
            Да, за 4 електродни 25HLD. Мен ме учуди цената на Денсото - 4лв за брой ама и аз сложих такива
            Alfa Romeo 155 1.8TS

Comment

значи у тоя форум може да намериш теми дето се плюят и наи реномираните производители на свещи добре де замислете се
              дали проблема не е у дооста дъртите кочини които се шофират и които са с дооста легнали вече мотори и инжекционни системи или недеите се замисля а си плюите на воля

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
                значи у тоя форум може да намериш теми дето се плюят и наи реномираните производители на свещи добре де замислете се
                дали проблема не е у дооста дъртите кочини които се шофират и които са с дооста легнали вече мотори и инжекционни системи или недеите се замисля а си плюите на воля
                Бе да ти кажа от Италия колата дойде с Golden Lodge, които очевидно не бяха нови, в БГ имам 12 000км с тях и още си работят.
                Alfa Romeo 155 1.8TS

Comment

Comment

А ти кво ше каеш за 5 коли които немогат да запалят с чисто нови Голден Кенеф А? И то при полужение че старите им свещи са перфектни на цвят Айде и ти по полека щот точно тия свещи съм изхвърлил купища и мога да ти кажа че в момента са такива боклуци че даже и надписа като им погледнеш си личи
                    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                    sigpic
                    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                      А ти кво ше каеш за 5 коли които немогат да запалят с чисто нови Голден Кенеф А? И то при полужение че старите им свещи са перфектни на цвят Айде и ти по полека щот точно тия свещи съм изхвърлил купища и мога да ти кажа че в момента са такива боклуци че даже и надписа като им погледнеш си личи
                      Ментирани са,както и Селенията
                      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
                        Първоначално публикувано от Bobo
                        Ментирани са,както и Селенията
                        Тва па отде го изсра бе Мите аз да ти кажа честно съм по-доволен от 20К отколкото от Мотул 6100 10 в 40
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Колеги,просто споделих неприятен опит с тези Golden Lodge,които са 4 електродни 25HLD. Преди да купя тях сложих Champion,ама се вманиачих и на 2хил.км. ги смених Голдъна,цвета на старите си беше хубав и ги прибрах.Та сега си навих пак Championaсамо за проба и колата си зарабори доста по-добре.Смятам да си купя Denso докато не са измислили ментета и за тях.
                          Alfa Romeo 155,1.8ts,8v
                          Alfa Romeo 159 1.9JTDM 16V,06

Comment

Първоначално публикувано от vladimirrrr
                            Колеги,просто споделих неприятен опит с тези Golden Lodge,които са 4 електродни 25HLD. Преди да купя тях сложих Champion,ама се вманиачих и на 2хил.км. ги смених Голдъна,цвета на старите си беше хубав и ги прибрах.Та сега си навих пак Championaсамо за проба и колата си зарабори доста по-добре.Смятам да си купя Denso докато не са измислили ментета и за тях.
                            Опрделено Денсото е класи над този Голден лодж който се продава в БГ/и е по-ефтин/-ние с бат Бобо отдавна го приказваме тва но има хора които още си купуват такива свещи.Ако колата идва от чужбина с Голден лодж-супер истинския такъв въобще не е лоша свещ
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                              Първоначално публикувано от vladimirrrr
                              Опрделено Денсото е класи над този Голден лодж който се продава в БГ/и е по-ефтин/-ние с бат Бобо отдавна го приказваме тва но има хора които още си купуват такива свещи.Ако колата идва от чужбина с Голден лодж-супер истинския такъв въобще не е лоша свещ
                              Аз като сера-сера,ама и ти копираш чужди мнения
                              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Working...
                              X